Over ons

Visie

Fundamentele mensenrechten zijn een droom voor de mensen in Palestina. De vrijheid van een volk wordt aan banden gelegd. De uitdaging is durven dromen van Palestina met inwoners vrij in handelen en in geest.

VZW Help Palestina

Ik ben Emine Yüksel, 41 jaar, geboren en getogen in Beringen. Getrouwd en moeder van 4 kinderen, we hebben 2 dochters en 2 zonen. Na een carrière van 17 jaar als Marketing medewerker was het tijd om iets te ondernemen voor ons eigen.  Mijn echtgenoot is verandabouwer en ik zorg voor de administratie, internal sales en marketing van de zaak. Daarbuiten ben ik ook actief als vrijwilliger.  Jawel ik heb mijn handen vol maar...ook mijn hart heb ik vol… Vol van Palestina...

Missie

Tot de dag van vrijheid zal vzw Help Palestina mensen bewustmaken van hun onderdrukking. Vzw Help Palestina vergeet de Palestijnen niet door hun aandacht te schenken en materieel als moreel steun te bieden.

De gebeurtenissen in Palestina zijn alledaags geworden en zijn gewend geraakt aan de buitenproportionele aanvallen op Palestina. De geschiedenis van een volk wordt verdraaid en dat volk wordt door de wereld veronachtzaamd.

Laten we beginnen met de intentie om te helpen. Want er valt heel wat te verwezenlijken onder de vorm van humanitaire projecten. Deze mensen daar hebben nood aan humanitaire hulp en dienen voorzien te worden van noodzakelijke basisbehoeften.

Een opsomming van benodigdheden in Palestina:

Woning

Geld voor gezinnen die geen woning meer hebben.

Eten & kleding

Noodzakelijke basisbehoefte voor elk gezin.

Onderwijs

Financiële steun om te voorzien in schoolbehoeften.

Persoonlijk geloof ik dat er velen zijn die vrijwillig een helpende hand willen bieden aan Palestijnen. De ellende die zij meemaken is niet meer te verdragen of aan te zien. Daarom hebben wij met een aantal vrijwilligers actie ondernomen en een vereniging gestart. VZW HELP PALESTINA is opgericht als een brugverbinding tussen weldoeners en Palestijnen en wendt zich tot iedereen die zich bekommerd om het leed van onderdrukte mensen.

#Solidair

Help mee

SAMEN kunnen we dat leed verzachten. Laten we niet onverschillig blijven. Doneer via vzw HELP PALESTINA

Doneer

Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €100,00